Praktisch

Lidgeld

Belangrijk!! Na inschrijving via onze website krijg je een mailtje, waarin staat hoeveel er betaald dient te worden, op welke rekeningnummer en met welke boodschap. Gewoon storten zonder online inschrijving is dus onvoldoende om zeker te zijn van je plaats in een groep!

Lesgeld: 140 € / lessenreeks (behalve koppeldans)

Tienbeurtenkaart: Dance and shape, HIIT, Junior work-out, Bodyfit, Aerodance

Koppeldans: €90 / persoon (of €180 / koppel) voor een reeks van 15 lessen

Peuterdans (lesduur: 45 min): €140 / lessenreeks voor ouder en kind
Willen beide ouders om beurt mee komen naar de les, wordt een extra vergoeding van €10 aangerekend voor de verzekering.

Kledingvoorschriften

Algemeen

Peuterdans
Sportieve kledij en blote voeten zijn alles wat jij en je kleine danser nodig hebben voor deze lessen.

Urban lessen
Belangrijk voor deze lessen is dat dansers stevige dansschoenen dragen. Voor de dansers uit de Urban Kids groepen mogen dit ook turnpantoffels zijn, zolang deze een stevige zool hebben. Balletschoentjes zijn niet toegelaten tijdens de kleuterdans- en andere urbanlessen, aangezien zij onvoldoende steun en grip bieden voor deze dansstijlen.

Hedendaags
Dansers dansen tijdens deze lessen op blote voeten. Aangeraden is wel elke les kousen mee te nemen voor tendu-oefeningen.

Ballet

Verplichte kledij tijdens Kleuterballet en Ballet Kids:

Balletdansers bij RDF dienen deze kledingstukken te dragen tijdens de balletles. Je kan deze via RDF bestellen, maar dit mag ook zeker van een andere winkel komen, zolang de kleur en omschrijving maar gerespecteerd wordt!

Indeling van de groepen

Bij voldoende inschrijvingen zal een indelingsles georganiseerd worden. Tijdens deze indelingsles zal de groep verdeeld worden op niveau. Er wordt steeds vooropgesteld dat de dansers zoveel mogelijk kunnen bijleren tijdens het dansjaar en er een mooi evenwicht ontstaat tussen plezier en uitdaging.
Iedere danser moet zich goed voelen in zijn of haar groep en iedere week met veel goesting komen dansen. Je dient er dus best rekening mee te houden dat je zowel tijdens het basisuur als tijdens het uitbreidingsuur beschikbaar bent om de les bij te kunnen wonen.
Bij inschrijving is het dan ook niet mogelijk om een plaatsje te reserveren in een uur naar keuze. Mogelijke vragen of wensen kunnen besproken worden met de docent tijdens de indelingsles.