Praktisch

Lesgeld 2018 - 2019

Lessen van 1u: 30 lessen = €135
Lessen van 1u15: 30 lessen = €155
Tienbeurtenkaart (enkel voor Aerodance, Bodyfit, Dance and shape en HIIT): 10 lessen = €80 --> Koopt u tijdens hetzelfde dansseizoen een tweede tienbeurtenkaart,
zal deze €70 kosten

Korting

Deze korting is toepasbaar voor inschrijvingen tot en met 31/12/2018.

Inschrijven in de loop van dansjaar 2018-2019
Om te bepalen hoeveel basislidgeld er betaald dient te worden, zal gekeken worden naar de datum van de proefles.

Kledingvoorschriften

Algemeen

Urban lessen
Belangrijk voor deze lessen is dat dansers stevige dansschoenen dragen. Voor de dansers uit de Urban Kids groepen mogen dit ook turnpantoffels zijn, zolang deze een stevige zool hebben.

Hedendaags
Dansers dansen tijdens deze lessen op blote voeten. Aangeraden is wel elke les kousen mee te nemen voor tendu-oefeningen.

Ballet

Verplichte kledij tijdens Kleuterballet en Ballet Kids:

Balletdansers bij RDF dienen deze kledingstukken te dragen tijdens de balletles. Je kan deze via RDF bestellen, maar dit mag ook zeker van een andere winkel komen, zolang de kleur en omschrijving maar gerespecteerd wordt!

PASMOMENTEN: voor het passen en bestellen van balletkledij, zoals een balletpakje, balletschoentjes, collants, beenverwarmers, haarsetje en zoveel meer…

Indeling van de groepen

Bij voldoende inschrijvingen zal een indelingsles georganiseerd worden. Tijdens deze indelingsles zal de groep verdeeld worden op niveau. Er wordt steeds vooropgesteld dat de dansers zoveel mogelijk kunnen bijleren tijdens het dansjaar en er een mooi evenwicht ontstaat tussen plezier en uitdaging.
Iedere danser moet zich goed voelen in zijn of haar groep en iedere week met veel goesting komen dansen. Je dient er dus best rekening mee te houden dat je zowel tijdens het basisuur als tijdens het uitbreidingsuur beschikbaar bent om de les bij te kunnen wonen.
Bij inschrijving is het dan ook niet mogelijk om een plaatsje te reserveren in een uur naar keuze. Mogelijke vragen of wensen kunnen besproken worden met de docent tijdens de indelingsles.