Inschrijven

Gegevens danser
Het email adres dat je hierboven invulde dient het emailadres te zijn van het lid zelf. Als je drie email adressen invult (van het lid zelf hierboven en van de ouders hiernaast), dan zullen alle email adressen de info ontvangen.
Gegevens ouder 1

- indien lid onder 18 jaar is -

Gegevens ouder 2

- indien lid onder 18 jaar is -

Extra informatie
Enkel in te vullen indien de lesgever er tijdens de lessen rekening moet mee houden. Bij inschrijving voor de groep G-Kids een omschrijving van de beperking invullen.
Maak hier uw (dans)keuze!

* Let op! Wil je graag inschrijven voor deze les? Beide partners van het deelnemende duo dienen afzonderlijk ingeschreven te worden, waarbij je telkens in de opmerkingen een vermelding maakt van de partner, waarmee je deze les zou willen volgen.

G-Teens
Teens Urban HIIT
Hedendaags Junior Work-out
Urban Kids 6
Ballet Kids 3456 Kids Showdance
G-Kids
Ingeschreven familieleden:
Indien je samen met iemand van jouw familie wenst gebruik te maken van de pakket korting vul dan hier boven de namen van je familieleden die gelijktijdig met jouw inschrijven of die reeds ingeschreven zijn.
Extra opmerkingen:
Er worden tijdens onze Cursussen geen klank- of beeldopnames door de deelnemers zelf toegestaan. Voor het jaarlijkse optreden voorziet RoBa zelf een video-opname (deelnemers kunnen intekenen op een kopij van deze opname die hen na het optreden bezorgd wordt). Tijdens de cursussen, kampen, optredens die RoBa’s dancefactory organiseert, kunnen foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uzelf mogelijks te zien zal zijn. Deelname aan lessen, kampen of optredens betekent dat u toestemming verleent dat RoBa’s dancefactory vzw deze beelden in het kader van zijn werking op al zijn dragers, zoals o.m. website, tijdschriften en folders publiceert of als decoratieve wandfoto’s of raamstickers in haar lokalen aanbrengt. Deze beelden mogen op geen enkele manier door derden verder verspreid worden